ISO/TS 17996:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٦ فبراير ٢٠٢٣
Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate
ملفات الوثيقة ISO/TS 17996:2023
الإنجليزية
18 صفحات
الإصدار الحالي
119.6 USD
مجال الوثيقة ISO/TS 17996:2023
This document specifies a method for the determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate in hard and semi-hard cheeses.
The method provides standard conditions for sampling and testing, for data representation and general principles of calculation.
NOTE Sampling can be difficult with some cheese varieties, e.g. caused by shortness, brittleness, stickiness and soft consistency. In these cases, reliable results cannot be achieved.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 4752:2025
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Inventory of methods for detection of microbiological contamination in mammalian cell culture

ISO 21043-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Forensic sciences — Part 3: Analysis

ISO 19984-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Rubber and rubber products — Determination of biobased content — Part 2: Biobased carbon content

ISO/TS 6417:2025
مواصفة قياسية دولية
Microfluidic pumps — Symbols and performance communication
