ISO/TS 17996:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٦ فبراير ٢٠٢٣
Cheese — Determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate
ملفات الوثيقة ISO/TS 17996:2023
الإنجليزية
18 صفحات
الإصدار الحالي
123.16 USD
مجال الوثيقة ISO/TS 17996:2023
This document specifies a method for the determination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate in hard and semi-hard cheeses.
The method provides standard conditions for sampling and testing, for data representation and general principles of calculation.
NOTE Sampling can be difficult with some cheese varieties, e.g. caused by shortness, brittleness, stickiness and soft consistency. In these cases, reliable results cannot be achieved.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 3095:2025
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Acoustics — Measurement of noise emitted by railbound vehicles

ISO 16681:2025
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Pilot transfer arrangements — Ship hull securing equipment

ISO 10280:2025
مواصفة قياسية دولية
Steel and iron — Determination of titanium content — Diantipyrylmethane spectrophotometric method

ISO 37009:2025
مواصفة قياسية دولية
Conflict of interest in organizations — Guidance
