ISO 18794:2018

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٣ يناير ٢٠١٨

Coffee — Sensory analysis — Vocabulary

ملفات الوثيقة ISO 18794:2018

الإنجليزية 12 صفحات
الإصدار الحالي
52.38 USD

مجال الوثيقة ISO 18794:2018

ISO 18794:2018 defines terms relating to coffee sensory analysis.

ISO 18794:2018 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.

The terms are given under the following headings:

a) basic terms of sensory analysis;

b) generic terms in the sensory assessment of coffee;

c) terminology relating to coffee-specific odours and tastes;

d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 19174:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Geographic information — Securing interoperability among heterogeneous city domain information models
ISO 8074:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Aerospace — Surface treatment of austenitic stainless steel parts
ISO 13629-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Textiles — Determination of antifungal activity of textile products — Part 1: Luminescence method
ISO 8079:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Aerospace process — Anodic treatment of aluminium alloys — Sulfuric acid process, dyed coating