ISO 18794:2018
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٣ يناير ٢٠١٨
Coffee — Sensory analysis — Vocabulary
ملفات الوثيقة ISO 18794:2018
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
52.38 USD
مجال الوثيقة ISO 18794:2018
ISO 18794:2018 defines terms relating to coffee sensory analysis.
ISO 18794:2018 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.
The terms are given under the following headings:
a) basic terms of sensory analysis;
b) generic terms in the sensory assessment of coffee;
c) terminology relating to coffee-specific odours and tastes;
d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 19174:2025
مواصفة قياسية دولية
Geographic information — Securing interoperability among heterogeneous city domain information models

ISO 8074:2025
مواصفة قياسية دولية
Aerospace — Surface treatment of austenitic stainless steel parts

ISO 13629-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Textiles — Determination of antifungal activity of textile products — Part 1: Luminescence method

ISO 8079:2025
مواصفة قياسية دولية
Aerospace process — Anodic treatment of aluminium alloys — Sulfuric acid process, dyed coating
