ISO 11816-2:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ١٢ يناير ٢٠٢٤ ·

Milk and milk products — Determination of alkaline phosphatase activity — Part 2: Fluorimetric method for cheese

الجبن
* تشمل الجبن الأبيض، مصل الجبن

ملفات الوثيقة ISO 11816-2:2024

الإنجليزية 16 صفحات
الإصدار الحالي
110.91 USD

مجال الوثيقة ISO 11816-2:2024

This document specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP) (EC 3.1.3.1) activity in cheese.

This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply (see Clause 7).

The instrument used for the determination of ALP can read activities in the supernatant up to 7 000 milliunits per litre (mU/kg).

الأكثر مبيعاً

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 27019:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Information security controls for the energy utility industry
ISO/TS 6204:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Health Informatics — Categorial structures for representation of Ayurvedic medicinal water — Decocting process in Ayurveda
ISO 3379:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of distension and strength of surface (ball burst method)
ISO 19403-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Wettability — Part 4: Determination of the polar and dispersive fractions of the surface tension of liquids from an interfacial tension