ISO 1003:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٦ أبريل ٢٠٢٥

Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — Specification

ملفات الوثيقة ISO 1003:2025

الإنجليزية 9 صفحات
الإصدار الحالي
77.81 USD

مجال الوثيقة ISO 1003:2025

This document specifies requirements for dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) in whole/pieces and ground forms.

Annex A specifies a method for the determination of calcium.

Recommendations for storage and transport conditions are given in Annex B.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 25078:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wood and wood-based products — Examples of calculating displacement potentials for wood-based products and considerations for further analyses
ISO 2007:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber, unvulcanized — Determination of plasticity — Rapid-plastimeter method
ISO/IEC 27031:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cybersecurity — Information and communication technology readiness for business continuity
ISO 609:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Determination of carbon and hydrogen — High temperature combustion method