ISO 2385:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٥ أكتوبر ٢٠٢٠

Packed cork — Virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste — Sampling to determine moisture content

ملفات الوثيقة ISO 2385:2020

الإنجليزية 2 صفحات
الإصدار الحالي
52.33 USD

مجال الوثيقة ISO 2385:2020

This document specifies a method of sampling for the determination of moisture content of packed cork, either virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 4752:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Inventory of methods for detection of microbiological contamination in mammalian cell culture
ISO 21043-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Forensic sciences — Part 3: Analysis
ISO 19984-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber and rubber products — Determination of biobased content — Part 2: Biobased carbon content
ISO/TS 6417:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Microfluidic pumps — Symbols and performance communication