ISO 6540:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٩ فبراير ٢٠٢١

Maize — Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)

ملفات الوثيقة ISO 6540:2021

الإنجليزية 25 صفحات
الإصدار الحالي
160.85 USD

مجال الوثيقة ISO 6540:2021

This document specifies two methods:

- a reference method for the determination of the moisture content of maize grains and ground whole maize, groats, grits and maize flour, see Clause 4;

- a routine method for the evaluation of the moisture content of maize in whole grains, see Clause 5.

The latter is not suitable for use for experts' reports, or for calibration or checking of humidity meters, because of its significant bias to the reference method (see Table B.3).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6590-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Packaging — Vocabulary — Part 1: Paper sacks
ISO 9073-6:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Nonwovens — Test methods — Part 6: Absorption
ISO 1629:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber and latices — Nomenclature
ISO 17423:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Application requirements and objectives