البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(221)
(6)
(2)
(68)
(66)
(60)
(27)
(8)
(160)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
YSMO GSO ISO 2171:2025
ISO 2171:2023
مواصفة قياسية يمنية
الحبوب والبقوليات ومنتجاتهما – تقدير الرماد عن طريق الحرق
YSMO GSO ISO 6540:2025
ISO 6540:2021
مواصفة قياسية يمنية
الذرة - تقدير محتوى الرطوبة (في الحبوب المطحونة والحبوب الكاملة)
ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 7304-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference method
ISO 6639-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 4: Rapid methods
GSO ISO 712-1:2025
ISO 712-1:2024
مواصفة قياسية خليجية
الحبوب ومنتجات الحبوب - تقدير محتوى الرطوبة - الجزء 1: الطريقة المرجعية
YSMO GSO ISO 27971:2025
ISO 27971:2023
مواصفة قياسية يمنية
الحبوب ومنتجاتها - القمح الشائع - تقدير خواص الفيوجراف للعجين عند التميؤ الثابت من الدقيق التجارى أو دقيق الاختبار ومنهجية الطحن الاختبارية
YSMO GSO ISO 7970:2025
ISO 7970:2021
مواصفة قياسية يمنية
القمح (تريتيكوم استيفيوم ل.)
ISO 23719:2025
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Determination of 17 mycotoxins by ultra-high-performance liquid chromatography and tandem mass spectrometry method (UHPLC-MS/MS)
GSO 2835:2025
لائحة فنية خليجية
الكليجا
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024
لائحة فنية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)
ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph