البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(182)
(6)
(0)
(66)
(64)
(58)
(0)
(121)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
ISO 712-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method
GSO 2513:2024
لائحة فنية خليجية
حبوب الافطار
GSO ISO 6540:2024
ISO 6540:2021
مواصفة قياسية خليجية
الذرة - تقدير محتوى الرطوبة (في الحبوب المطحونة والحبوب الكاملة)
ISO 712-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 1: Reference method
ISO 7301:2021/Amd 1:2024
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
Rice — Specification — Amendment 1
ISO 27971:2023
مواصفة قياسية دولية
Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
ISO 2171:2023
مواصفة قياسية دولية
Cereals, pulses and by-products — Determination of ash yield by incineration
GSO 2574:2023
لائحة فنية خليجية
الكينوا
GSO 1871:2022
لائحة فنية خليجية
الشعيرية سريعة التحضير " النودلز "
GSO 1003:2022
لائحة فنية خليجية
حبوب الأرز
GSO 259:2015/Amd 1:2022
تعديل فني للائحة فنية خليجية
رقائق الذرة (كورن فليكس )
GSO 837:2022
لائحة فنية خليجية
بعض البقوليات