ISO 19660:2018

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٨ فبراير ٢٠١٨

Cream — Determination of fat content — Acido-butyrometric method

ملفات الوثيقة ISO 19660:2018

الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
118.54 USD

مجال الوثيقة ISO 19660:2018

ISO 196660 | IDF 237:2018 specifies an acidobutyrometric method for determining the fat content of cream. The reference method remains the gravimetric method (by ammoniacal ether extraction) described in ISO 2450 | IDF 16.

This method is applicable to cream having a fat content between 20 % and 50 % inclusive:

- intended for manufacturing butter;

- sweet, unmatured and non-inoculated;

- raw or having undergone a heat treatment;

- non-homogenized;

- with or without preservatives (2-bromo-2-nitropropane, 1,3 diol or bronopol).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 25078:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wood and wood-based products — Examples of calculating displacement potentials for wood-based products and considerations for further analyses
ISO 2007:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber, unvulcanized — Determination of plasticity — Rapid-plastimeter method
ISO/IEC 27031:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cybersecurity — Information and communication technology readiness for business continuity
ISO 609:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Determination of carbon and hydrogen — High temperature combustion method