ISO/TS 11869:2012
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٠ يناير ٢٠١٢
Fermented milks — Determination of titratable acidity — Potentiometric method
ملفات الوثيقة ISO/TS 11869:2012
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
78.62 USD
مجال الوثيقة ISO/TS 11869:2012
ISO/TS 11869|IDF/RM 150:2012 specifies a potentiometric method for the determination of the titratable acidity of natural yoghurt, flavoured yoghurt, fruit yoghurt, drinking yoghurt, fresh cheese with or without fruit, buttermilk with or without fruit, and other fermented milk products.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 25078:2025
مواصفة قياسية دولية
Wood and wood-based products — Examples of calculating displacement potentials for wood-based products and considerations for further analyses

ISO 2007:2025
مواصفة قياسية دولية
Rubber, unvulcanized — Determination of plasticity — Rapid-plastimeter method

ISO/IEC 27031:2025
مواصفة قياسية دولية
Cybersecurity — Information and communication technology readiness for business continuity


ISO 609:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Determination of carbon and hydrogen — High temperature combustion method
