ISO 23275-1:2006
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٦ أكتوبر ٢٠٠٦
Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
ملفات الوثيقة ISO 23275-1:2006
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
71.03 USD
مجال الوثيقة ISO 23275-1:2006
ISO 23275-1:2006 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis.
The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 20236:2024
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Determination of total organic carbon (TOC), dissolved organic carbon (DOC), total bound nitrogen (TNb) and dissolved bound nitrogen (DNb) after high temperature catalytic oxidative combustion
ISO 21474-3:2024
مواصفة قياسية دولية
In vitro diagnostic medical devices — Multiplex molecular testing for nucleic acids — Part 3: Interpretation and reports
ISO 20957-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Stationary training equipment — Part 1: General safety requirements and test methods
ISO 19397:2024
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of the film thickness of coatings using an ultrasonic gauge