البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(168)
(7)
(2)
(93)
(77)
(7)
(0)
(84)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
GSO ISO 660:2024
ISO 660:2020
مواصفة قياسية خليجية
الزيوت والدهون الحيوانية والنباتية – تقدير قيمة الحمض والحموضة
GSO 2228:2021/Amd 1:2024
تعديل فني للائحة فنية خليجية
مواصفات الدهون والزيوت الصالحة للاستهلاك الآدمي غير مشمولة المواصفات المستقلة
GSO 2483:2024
لائحة فنية خليجية
الدهون المتحولة
ISO/TS 16465:2024
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of phthalates in vegetable oils
ISO 20122:2024
مواصفة قياسية دولية
Vegetable oils — Determination of mineral oil saturated hydrocarbons (MOSH) and mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH) with online-coupled high performance liquid chromatography-gas chromatography-flame ionization detection (HPLC-GC-FID) analysis — Method for low limit of quantification
ISO 18363-3:2024
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS — Part 3: Method using acid transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol
ISO 3657:2023
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of saponification value
GSO ISO 6321:2023
ISO 6321:2021
مواصفة قياسية خليجية
الدهون والزيوت الحيوانية والنباتية - تحديد درجة الانصهار في الأنابيب الشعرية المفتوحة - نقطة الانزلاق
GSO ISO 18363-4:2023
ISO 18363-4:2021
مواصفة قياسية خليجية
الدهون والزيوت الحيوانية والنباتية - تقدير الكلوروبروبانيديول المرتبط بالأحماض الدهنية(MCPDs) والجليسيدول بواسطة GC / MS — الجزء 4: طريقة استخدام استرة قلوية سريعة وقياس 2-MCPD, 3-MCPD والجليسيدول بواسطة GC-MS/MS
ISO 24363:2023
مواصفة قياسية دولية
Determination of fatty acid methyl esters (cis and trans) and squalene in olive oil and other vegetable oils by gas chromatography
GSO 2705:2022
لائحة فنية خليجية
زيت المورينجا
ISO 12872:2022
مواصفة قياسية دولية
Olive oils and olive-pomace oils — Determination of the 2-glyceryl monopalmitate content