البحث في المواصفات
Loading facets. please wait
(173)
(7)
(2)
(95)
(80)
(7)
(0)
(0)
(87)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
جاري تصفية النتائج، الرجاء الانتظار...
GSO ISO 12872:2024
ISO 12872:2022
مواصفة قياسية خليجية
زيت الزيتون وزيت كسب الزيتون-- تقدير محتوى 2- غليسيريل أحادي البلميتات
GSO 2228:2021/Amd 1:2024
تعديل فني للائحة فنية خليجية
مواصفات الدهون والزيوت الصالحة للاستهلاك الآدمي غير مشمولة المواصفات المستقلة
GSO ISO 660:2024
ISO 660:2020
مواصفة قياسية خليجية
الزيوت والدهون الحيوانية والنباتية – تقدير قيمة الحمض والحموضة
GSO 2483:2024
لائحة فنية خليجية
الدهون المتحولة
ISO/TS 16465:2024
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of phthalates in vegetable oils
GSO ISO 3657:2024
ISO 3657:2023
مواصفة قياسية خليجية
الدهون والزيوت الحيوانية والنباتية - تقدير قيمة التصبن
GSO ISO 24363:2024
ISO 24363:2023
مواصفة قياسية خليجية
تقدير إسترات ميثيل الأحماض الدهنية (المقترنة والمفترقة) والسكوالين في زيت الزيتون والزيوت النباتية الأخرى بواسطة كروماتوغرافيا الغاز
ISO 20122:2024
مواصفة قياسية دولية
Vegetable oils — Determination of mineral oil saturated hydrocarbons (MOSH) and mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH) with online-coupled high performance liquid chromatography-gas chromatography-flame ionization detection (HPLC-GC-FID) analysis — Method for low limit of quantification
ISO 20948:2024
مواصفة قياسية دولية
Vegetable fats and oils — Determination of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 by immunoaffinity column clean-up and high-performance liquid chromatography
GSO ISO 23942:2024
ISO 23942:2022
مواصفة قياسية خليجية
تقدير محتوى هيدروكسي إيروسول وتيروسول في زيت الزيتون البكر الممتاز- طريقة الكروماتوغراف السائل عالي الأداء للطور العكسي (RP-HPLC)
ISO 18363-3:2024
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS — Part 3: Method using acid transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol
ISO 5132:2024
مواصفة قياسية دولية
Animal and vegetable fats and oils — High-performance liquid chromatography (HPLC) analysis of phenolic antioxidants