ISO 23983:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠١ سبتمبر ٢٠٢٥
Food products — Characteristics of fresh and dry baker’s yeast
ملفات الوثيقة ISO 23983:2025
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
81.32 USD
مجال الوثيقة ISO 23983:2025
This document specifies characteristics of living fresh and dry baker’s yeast, particularly those relating to general product properties, application performance, physical and chemical properties, microbiology and nutritional value information.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 3953:2025
مواصفة قياسية دولية
Metallic powders — Determination of tap density

ISO 24108-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Grid square statistics and their applications — Part 1: Fundamental principle of grid square statistics

ISO 23333:2025
مواصفة قياسية دولية
Natural gas — Upstream area — Requirements and testing of slick water

ISO 1008:2025
مواصفة قياسية دولية
Photography — Unprocessed photographic papers — Sheet dimensions
