ISO 22206:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٣٠ سبتمبر ٢٠٢٤
Kraft lignin — Glass transition temperature by differential scanning calorimetry
ملفات الوثيقة ISO 22206:2024
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
80.8 USD
مجال الوثيقة ISO 22206:2024
This document describes a method for the determination of the glass transition temperature (Tg) of kraft lignin. The procedure utilizes differential scanning calorimetry (DSC).
This procedure is applicable to solid lignins (e.g., powdered form) isolated using different isolation techniques (e.g., acidification with hydrochloric acid, sulfuric acid, etc., and carbonation using gaseous carbon dioxide) from the spent liquor (black liquor) generated from the kraft pulping process.
It does not apply to raw black liquor and lignin in the alkali form, (lignin that is separated from wood chips and dissolved in sodium sulfide and sodium hydroxide liquor such as that originating from black liquor).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)