ISO 4491-1:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٤ مارس ٢٠٢٣
Metallic powders — Determination of oxygen content by reduction methods — Part 1: General guidelines
ملفات الوثيقة ISO 4491-1:2023
الإنجليزية
4 صفحات
الإصدار الحالي
53.18 USD
مجال الوثيقة ISO 4491-1:2023
This document is the first part of a series of standards dealing with the determination of oxygen content in metallic powders by reduction methods. It specifies general guidance to these methods and gives some recommendations for the correct interpretation of the results obtained.
The test methods are applicable generally to all powders of metals, alloys, carbides and mixtures thereof. The constituents of the powder shall be non-volatile under the conditions of test. The powder shall be free of lubricant or organic binder.
However, there exist certain limitations which depend upon the nature of the analysed metal. These limitations are discussed in Clause 4.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024
مواصفة قياسية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)