ISO 12492:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٦ يونيو ٢٠٢٥
Rubber, raw — Determination of water content by Karl Fischer method
ملفات الوثيقة ISO 12492:2025
الإنجليزية
13 صفحات
الإصدار الحالي
121.82 USD
مجال الوثيقة ISO 12492:2025
This document specifies two test methods for the determination of water content of raw rubber and compounded rubber using a coulometric Karl Fischer titration method:
— method A uses an evaporator of heating tube type oven;
— method B uses an evaporator of vial type oven.
It applies to the water content range between 0,01 % and 1 %.
In case of dispute, method B is the preferred method.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)