ISO 22662:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٧ مارس ٢٠٢٤

Milk and milk products — Determination of lactose content by high-performance liquid chromatography (reference method)

ملفات الوثيقة ISO 22662:2024

الإنجليزية 10 صفحات
الإصدار الحالي
80.08 USD

مجال الوثيقة ISO 22662:2024

This document specifies a reference method for the determination of lactose content of raw milk, heat-treated milks, dried milk, dairy permeate, dairy permeate powder, and raw and pasteurized cream.

The method does not apply to fermented milks and milks to which oligosaccharides have been added, nor to low-lactose or lactose-free milks.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19881:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Gaseous hydrogen — Land vehicle fuel containers
ISO 19396-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of pH value — Part 2: pH sensors with ISFET technology
ISO 13503-8:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Completion fluids and materials — Part 8: Measurement of properties of coated proppants used in hydraulic fracturing
ISO 13400-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Diagnostic communication over Internet Protocol (DoIP) — Part 2: Transport protocol and network layer services