ISO 22662:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٧ مارس ٢٠٢٤
Milk and milk products — Determination of lactose content by high-performance liquid chromatography (reference method)
ملفات الوثيقة ISO 22662:2024
الإنجليزية
10 صفحات
الإصدار الحالي
80.85 USD
مجال الوثيقة ISO 22662:2024
This document specifies a reference method for the determination of lactose content of raw milk, heat-treated milks, dried milk, dairy permeate, dairy permeate powder, and raw and pasteurized cream.
The method does not apply to fermented milks and milks to which oligosaccharides have been added, nor to low-lactose or lactose-free milks.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 22552:2025
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Manufacturing readiness review

ISO/IEC TR 16088:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Computer graphics, image processing and environmental representation — Constructs for visual positioning systems in mixed and augmented reality (MAR)


ISO 18618:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Interoperability of CAD/CAM systems

ISO 10286:2025
مواصفة قياسية دولية
Gas cylinders — Vocabulary
