ISO 11781:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٢ أبريل ٢٠٢٥

Molecular biomarker analysis — Requirements and guidance for single-laboratory validation of qualitative real-time polymerase chain reaction (PCR) methods

ملفات الوثيقة ISO 11781:2025

الإنجليزية 22 صفحات
الإصدار الحالي
164.27 USD

مجال الوثيقة ISO 11781:2025

This document specifies minimum requirements and minimum performance criteria for conducting a single-laboratory validation study for qualitative (binary) real-time polymerase chain reaction (PCR) methods applied to the detection of specific DNA sequences present in foods.

The document is applicable to any single-laboratory validation of a qualitative real-time PCR method used for the detection of specific DNA sequences in food and food products (e.g. for the detection of genetically modified foodstuffs and for species determination, including species known to produce allergenic proteins).

The document does not apply to single laboratory validation of qualitative microbiological real-time PCR methods.

The document does not apply to the evaluation of applicability and practicability with respect to the specific scope of the PCR method.

الأكثر مبيعاً

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019 
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021 
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023 
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024 
لائحة فنية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)