ISO 8700:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٦ يوليو ٢٠٢٥

Plant-based foods and food ingredients — Definitions and technical criteria for labelling and claims

ملفات الوثيقة ISO 8700:2025

الإنجليزية 6 صفحات
الإصدار الحالي
53.32 USD

مجال الوثيقة ISO 8700:2025

This document specifies definitions and technical criteria for labelling and claims for:

     foods containing no animal-derived ingredients and limited conditional use of animal-derived ingredients;

     ingredients containing no animal-derived ingredients and limited conditional use of animal-derived ingredients;

     food labelling and claims for foods containing no animal-derived ingredients and limited conditional use of animal-derived ingredients.

This document does not apply to:

     any unprocessed edible part of a plant, such as fruits, vegetables, pulses and grains;

     animal feed and pet food;

     packaging material for foods.

This document does not apply to pre-harvest, environmental safety, human safety, animal welfare, animal testing, or methods of manufacturing or preparation.

This document defines general criteria that are applicable to all food categories and does not include any detailed compositional or nutritional criteria or technical guidance for specific food types.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6182-18:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Fire protection — Automatic sprinkler system — Part 18: Requirements and test methods for flexible sprinkler hose
ISO 8426-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Hydraulic fluid power — Determination of derived displacement of positive displacement pumps and motors — Part 1: Two-step Toet method
ISO 21121:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Spices and condiments — Dried lime (whole, slices and ground) — Specification
ISO 15614-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Specification and qualification of welding procedures for metallic materials — Welding procedure test — Part 2: Arc welding of aluminium and its alloys