ISO 21360-5:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٨ نوفمبر ٢٠٢٣

Vacuum technology — Standard methods for measuring vacuum-pump performance — Part 5: Non-evaporable getter (NEG) vacuum pumps

ملفات الوثيقة ISO 21360-5:2023

الإنجليزية 27 صفحات
الإصدار الحالي
192.9 USD

مجال الوثيقة ISO 21360-5:2023

This document specifies methods for the measurement of pumping characteristics of non-evaporable getters (NEGs). It is applicable to all sizes and all types of NEGs, including those:

    with the shape of pill, disk, ring, strip, module, cartridge;

    with pump structures;

    and NEG coatings on inner surface of pipes and vacuum chamber.

A significant difference of pumping characteristics of the NEG and other vacuum pumps is that the pumping speed of the NEG depends on the sorption quantity. Furthermore, especially in the case of NEG coating, the sticking probability rather than the pumping speed is often the index of the pumping performance. Therefore, this document specifies the methods for measuring the pumping speed, the sorption quantity, and the sticking probability of NEGs.

WARNING    It is assumed that the user is familiar with the handling of combustible gases and poisonous ones and with ultra-high vacuum technology.

الأكثر مبيعاً

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

YSMO GSO ISO 22117:2025
ISO 22117:2019 
مواصفة قياسية يمنية
ميكروبيولوجي السلسلة الغذائية -- متطلبات خاصة وإرشادات لاختبار الكفاءة بالمقارنة بين المختبرات
YSMO GSO ISO 11056:2025
ISO 11056:2021 
مواصفة قياسية يمنية
التحاليل الحسية - المنهجية - طريقة تقدير الحجم
YSMO GSO ISO 22935-2:2025
ISO 22935-2:2023 
مواصفة قياسية يمنية
الحليب ومشتقاته - التحليل الحسي - الجزء الثاني: طرق التقييم الحسي
YSMO GSO 2786:2025
GSO 2786:2024 
لائحة فنية يمنية
القرنفل الكامل والمسحوق (المطحون)