ISO 15230-1:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٣ أغسطس ٢٠٢١
Mechanical vibration and shock — Coupling forces at the man-machine interface for hand-transmitted vibration — Part 1: Measurement and evaluation
ملفات الوثيقة ISO 15230-1:2021
الإنجليزية
26 صفحات
الإصدار الحالي
163.33 USD
مجال الوثيقة ISO 15230-1:2021
This document describes the coupling parameters between the hands of a machine operator and a vibrating surface of the machine.
The coupling between the hand and the vibrating surface can be described using different parameters and component parts of these parameters:
— force parameters, such as push, pull and grip;
— parameters such as pressure exerted on skin.
In addition, Annexes A, B, C, D and E provide guidelines for measuring procedures, the measurement of the force and pressure parameters, and information on the requirements for measuring instrumentation, as well as a calibration method.
This document does not deal with forces which act tangentially to the hand.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)