ISO 17715:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ١٥ يناير ٢٠٢٥
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ملفات الوثيقة ISO 17715:2025
الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
113.99 USD
مجال الوثيقة ISO 17715:2025
This document specifies an amperometric method to determine the content of damaged starch in flour.
It is applicable to all flour samples from the industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE 1 Wheat can be milled in the laboratory in accordance with the methods described in ISO 27971[9] or in the BIPEA guidance document BY.102.D[10].
NOTE 2 In the absence of validity studies, the results on semi-wholemeal or wholemeal flour, although able to meet the conditions of repeatability given in Clause 9, require careful interpretation.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 4211-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Furniture — Tests for surface finishes — Part 1: Assessment of resistance to cold liquids

ISO 11843-7:2025
مواصفة قياسية دولية
Capability of detection — Part 7: Methodology based on stochastic properties of instrumental noise

ISO 18750:2025
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Local dynamic map

ISO 4076:2025
مواصفة قياسية دولية
Polyphenylsulfone (PPSU) — Effect of time and temperature on expected strength
