ISO/TR 23304:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٨ مايو ٢٠٢١

Food products — Guidance on how to express vitamins and their vitamers content

ملفات الوثيقة ISO/TR 23304:2021

الإنجليزية 21 صفحات
الإصدار الحالي
166.2 USD

مجال الوثيقة ISO/TR 23304:2021

This document provides guidelines on:

— how to express vitamin quantity,

— the expression of different molecular forms in appropriate units,

— and in some cases, vitamin activity, according to vitamers present or used in food products, in addition to the quantitative content determination obtained from ISO and CEN analytical standards.

It provides information to be used as a basis for discussion between stakeholders and food control laboratories. It is not intended to be prescriptive or exhaustive.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 1952:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of extractable metals in dilute hydrochloric acid
ISO 5834-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 1: Powder form
ISO 5834-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 3: Accelerated ageing methods after gamma irradiation in air
ISO 15238:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total cadmium