ISO 22043:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٣ نوفمبر ٢٠٢٠

Ice-cream freezers — Classification, requirements and test conditions

ملفات الوثيقة ISO 22043:2020

الإنجليزية 44 صفحات
الإصدار الحالي
220.03 USD

مجال الوثيقة ISO 22043:2020

This document specifies the classification for horizontal closed ice-cream freezer with access of the product from the top via transparent or solid lid(s) and specifies their requirements and test methods.

The ice-cream freezers defined in this document are different from supermarket segment freezers, as they work with static air cooling, with a skin evaporator (no evaporator fan) and are used specifically for the storage and display of pre-packed ice-cream.

This document is only applicable to integral type refrigeration systems. It is not applicable to remote and secondary system type cabinets. Ice-cream freezers defined in this document are intended to have a net volume ≤600 l. For transparent lid ice-cream freezers only, they are intended to have a net volume/TDA ≥ 0,35 m.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 3953:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Metallic powders — Determination of tap density
ISO 24108-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Grid square statistics and their applications — Part 1: Fundamental principle of grid square statistics
ISO 23333:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Natural gas — Upstream area — Requirements and testing of slick water
ISO 1008:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Photography — Unprocessed photographic papers — Sheet dimensions