ISO 20456:2017

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ سبتمبر ٢٠١٧

Measurement of fluid flow in closed conduits — Guidance for the use of electromagnetic flowmeters for conductive liquids

ملفات الوثيقة ISO 20456:2017

الإنجليزية 30 صفحات
الإصدار الحالي
171.0 USD

مجال الوثيقة ISO 20456:2017

ISO 20456:2017 applies to industrial electromagnetic flowmeters used for the measurement of flowrate of a conductive liquid in a closed conduit running full. It covers flowmeter types utilizing both alternating current (AC) and pulsed direct current (DC) circuits to drive the field coils and meters running from a mains power supply and those operating from batteries or other sources of power.

ISO 20456:2017 is not applicable to insertion-type flowmeters or electromagnetic flowmeters designed to work in open channels or pipes running partially full, nor does it apply to the measurement of magnetically permeable slurries or liquid metal applications.

ISO 20456:2017 does not specify safety requirements in relation to hazardous environmental usage of the flowmeter.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph