ISO 11737-1:2018

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٢ يناير ٢٠١٨

Sterilization of health care products — Microbiological methods — Part 1: Determination of a population of microorganisms on products

ملفات الوثيقة ISO 11737-1:2018

الإنجليزية 48 صفحات
الإصدار الحالي
218.89 USD

مجال الوثيقة ISO 11737-1:2018

ISO 11737-1:2018 specifies requirements and provides guidance on the enumeration and microbial characterization of the population of viable microorganisms on or in a health care product, component, raw material or package.

NOTE 1 The nature and extent of microbial characterization is dependent on the intended use of bioburden data.

NOTE 2 See Annex A for guidance on Clauses 1 to 9.

ISO 11737-1:2018 does not apply to the enumeration or identification of viral, prion or protozoan contaminants. This includes the removal and detection of the causative agents of spongiform encephalopathies, such as scrapie, bovine spongiform encephalopathy and Creutzfeldt-Jakob disease.

NOTE 3 Guidance on inactivating viruses and prions can be found in ISO 22442‑3, ICH Q5A(R1) and ISO 13022.

ISO 11737-1:2018 does not apply to the microbiological monitoring of the environment in which health care products are manufactured.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6182-18:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Fire protection — Automatic sprinkler system — Part 18: Requirements and test methods for flexible sprinkler hose
ISO 8426-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Hydraulic fluid power — Determination of derived displacement of positive displacement pumps and motors — Part 1: Two-step Toet method
ISO 21121:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Spices and condiments — Dried lime (whole, slices and ground) — Specification
ISO 15614-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Specification and qualification of welding procedures for metallic materials — Welding procedure test — Part 2: Arc welding of aluminium and its alloys