ISO 22005:2007

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١١ يوليو ٢٠٠٧

Traceability in the feed and food chain — General principles and basic requirements for system design and implementation

ملفات الوثيقة ISO 22005:2007

الإنجليزية 8 صفحات
الإصدار الحالي
78.48 USD

مجال الوثيقة ISO 22005:2007

ISO 22005:2007 gives the principles and specifies the basic requirements for the design and implementation of a feed and food traceability system. It can be applied by an organization operating at any step in the feed and food chain.

It is intended to be flexible enough to allow feed organizations and food organizations to achieve identified objectives.

The traceability system is a technical tool to assist an organization to conform with its defined objectives, and is applicable when necessary to determine the history or location of a product or its relevant components.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 15964:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Detection and avoidance systems for uncrewed aircraft systems
ISO 5175-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Gas welding equipment — Safety devices — Part 3: Decomposition blockers for low-pressure acetylene
ISO 29461-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Air intake filter systems for rotary machinery — Part 4: Test methods for static filter systems in coastal and offshore environments
ISO 3451-5:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Plastics — Determination of ash — Part 5: Poly(vinyl chloride)