ISO 11093-3:1994
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٨ ديسمبر ١٩٩٤
Paper and board — Testing of cores — Part 3: Determination of moisture content using the oven drying method
ملفات الوثيقة ISO 11093-3:1994
الإنجليزية
2 صفحات
الإصدار الحالي
52.84 USD
مجال الوثيقة ISO 11093-3:1994
Specifies an oven method for determining the moisture content of wound paper and board cores at the time the sample is taken. The method can be taken for all types of core from which water is the main volatile component to escape at the specified drying temperature.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 6590-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Packaging — Vocabulary — Part 1: Paper sacks

ISO 9073-6:2025
مواصفة قياسية دولية
Nonwovens — Test methods — Part 6: Absorption

ISO 1629:2025
مواصفة قياسية دولية
Rubber and latices — Nomenclature

ISO 17423:2025
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Application requirements and objectives
