ISO 8391-2:1986

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٧ نوفمبر ١٩٨٦

Ceramic cookware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 2: Permissible limits

ملفات الوثيقة ISO 8391-2:1986

الإنجليزية 2 صفحات
الإصدار الحالي
53.14 USD

مجال الوثيقة ISO 8391-2:1986

Applies to ceramic cookware, intended to be used for the preparation of foods by heating. The determination is carried out by extraction of the cookware surfaces with hot acetic acid solution (4 %), and determination of the lead and cadmium extracted by means of the atom absorption spectroscopic method.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19881:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Gaseous hydrogen — Land vehicle fuel containers
ISO 19396-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of pH value — Part 2: pH sensors with ISFET technology
ISO 13503-8:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Completion fluids and materials — Part 8: Measurement of properties of coated proppants used in hydraulic fracturing
ISO 13400-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Diagnostic communication over Internet Protocol (DoIP) — Part 2: Transport protocol and network layer services