ISO/TR 9464:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٠ سبتمبر ٢٠٢٣

Guidelines for the use of ISO 5167:2022

ملفات الوثيقة ISO/TR 9464:2023

الإنجليزية 64 صفحات
الإصدار الحالي
219.55 USD

مجال الوثيقة ISO/TR 9464:2023

The objective of this document is to provide guidance on the use of ISO 5167:2022 series. ISO 5167:2022 is an International Standard for flow measurement based on the differential pressure generated by a constriction introduced into a circular conduit (see ISO 5167-1:2022, 5.1). It presents a set of rules and requirements based on theory and experimental work undertaken in the field of flow measurement.

For a more detailed description of the scope, reference is made to ISO 5167-1:2022, Clause 1. Definitions and symbols applicable to this document are given in ISO 5167-1:2022, Clauses 3 and 4.

Neither ISO 5167-1:2022 nor this document gives detailed theoretical background, for which reference is made to any general textbook on fluid flow.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 17715:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement
ISO 20537:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Footwear — Identification of defects during visual inspection — Vocabulary
ISO 5530-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ISO 5530-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph