ISO 7231:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ أغسطس ٢٠٢٣

Polymeric materials, cellular, flexible — Determination of air flow value at constant pressure-drop

ملفات الوثيقة ISO 7231:2023

الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
121.82 USD

مجال الوثيقة ISO 7231:2023

This document specifies two methods for determining the air flow value of flexible cellular polymeric materials:

     method A, for conventional types of flexible cellular polymeric material;

     method B, for all types of flexible cellular polymeric material, but especially for materials with a low permeability to air.

For method B, two methods are specified in this document:

     method B1: with manual measurement;

     method B2: with automatic measurement.

NOTE 1       Air flow values can be used to give an indication of the effects of formulation and production variables on the cellular structure.

NOTE 2       In this document, the expression “conventional type of flexible cellular polymeric material” means types which are unsuitable for sealing purposes.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)