ISO/TR 21380:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١١ أبريل ٢٠٢٢

Matcha tea — Definition and characteristics

ملفات الوثيقة ISO/TR 21380:2022

الإنجليزية 11 صفحات
الإصدار الحالي
79.17 USD

مجال الوثيقة ISO/TR 21380:2022

This document contains information regarding the tea cultivation, manufacture (including processing and grinding) and sensory analysis of the tea referred to as “matcha tea” in international trade.

It provides an internationally agreed definition of matcha tea based on the plant source, cultivation and production methods used. These are important for the physical, chemical and sensory characteristics of matcha tea.

It does not apply to flavoured matcha tea, blended matcha tea, or decaffeinated or soluble extracts of matcha tea.

NOTE      Images of matcha tea and the tencha tea leaf are given in Annex A. Images of the cultivation and processing of the tencha tea leaf are given in Annex B.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 19174:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Geographic information — Securing interoperability among heterogeneous city domain information models
ISO 8074:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Aerospace — Surface treatment of austenitic stainless steel parts
ISO 13629-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Textiles — Determination of antifungal activity of textile products — Part 1: Luminescence method
ISO 8079:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Aerospace process — Anodic treatment of aluminium alloys — Sulfuric acid process, dyed coating