ISO 8586:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٣ أبريل ٢٠٢٣

Sensory analysis — Selection and training of sensory assessors

ملفات الوثيقة ISO 8586:2023

الإنجليزية 38 صفحات
الإصدار الحالي
219.46 USD

مجال الوثيقة ISO 8586:2023

This document specifies criteria for the selection of and procedures for the training of trained sensory assessors and expert sensory assessors for food and beverages, as well as home and personal care products.

It is applicable to all industries concerned with the evaluation of products by the sense organs.

This document supplements the information given in ISO 6658.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6182-18:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Fire protection — Automatic sprinkler system — Part 18: Requirements and test methods for flexible sprinkler hose
ISO 8426-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Hydraulic fluid power — Determination of derived displacement of positive displacement pumps and motors — Part 1: Two-step Toet method
ISO 21121:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Spices and condiments — Dried lime (whole, slices and ground) — Specification
ISO 15614-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Specification and qualification of welding procedures for metallic materials — Welding procedure test — Part 2: Arc welding of aluminium and its alloys