ISO 8586:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٣ أبريل ٢٠٢٣
Sensory analysis — Selection and training of sensory assessors
ملفات الوثيقة ISO 8586:2023
الإنجليزية
38 صفحات
الإصدار الحالي
223.62 USD
مجال الوثيقة ISO 8586:2023
This document specifies criteria for the selection of and procedures for the training of trained sensory assessors and expert sensory assessors for food and beverages, as well as home and personal care products.
It is applicable to all industries concerned with the evaluation of products by the sense organs.
This document supplements the information given in ISO 6658.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 16408:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Oral care products — Oral rinses

ISO 16383-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Geotechnical investigation and testing — Laboratory testing of rock — Part 1: Determination of water content

ISO 2361:2025
مواصفة قياسية دولية
Electrodeposited nickel coatings on magnetic and non-magnetic substrates — Measurement of coating thickness — Magnetic method

ISO/TS 6226:2025
مواصفة قياسية دولية
Health informatics — Reference architecture for syndromic surveillance systems for infectious diseases
