ISO 18447:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ١٠ يونيو ٢٠٢١ ·

Tea — Determination of theaflavins in black tea — Method using high performance liquid chromatography

الشاي
* يشمل شاي الأعشاب

ملفات الوثيقة ISO 18447:2021

الإنجليزية 19 صفحات
الإصدار الحالي
149.03 USD

مجال الوثيقة ISO 18447:2021

This document specifies a high performance liquid chromatography (HPLC) or ultra-high performance liquid chromatography (UHPLC) method for the determination of content of the four major theaflavins of tea.

It is applicable to both leaf and instant black and oolong teas. The method is currently not validated for ready-to-drink (RTD) beverages.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 27019:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Information security controls for the energy utility industry
ISO/TS 6204:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Health Informatics — Categorial structures for representation of Ayurvedic medicinal water — Decocting process in Ayurveda
ISO 3379:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of distension and strength of surface (ball burst method)
ISO 19403-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Wettability — Part 4: Determination of the polar and dispersive fractions of the surface tension of liquids from an interfacial tension